Üdítő Nyári Szappancsodák

Mi lehetne frissítőbb nyáron egy jéghideg mentás limonádénál? Hát persze, hogy egy kényeztető, üdítő zuhany, mentás szappannal. A menta frissessége ihlette a nyári szappankollekciót, amit most bemutatok Nektek. És persze jön a jegeskávé szappan, amit a vadonatúj pohárformákba ígértem. Rengeteg tejszínhab és isteni kávéillat, ami nem csak a vérkeringésed frissíti fel, hanem minden érzékszerved elbűvöli. És mi a meglepetés? Tudjátok újdonság minden kollekciónál van. Minden új szappan 100% kókuszvaj szappan! Remélem már kíváncsi vagy, mutatom a felhozatalt...


AfterEight Szappantorta 

Az új, mini kókuszvajas szappantorta, csokis- mentás változatban készült. Nyárra nincs is jobb választás. Ki szereti az aftereight csokit? 6 kényeztető szappanszelet, isteni mentaillattal.

Összetétel: kókuszvaj, holland kakaó, kávé, uborka, cink-oxid, 100% menta illóolaj

Pineld későbbre>>>



Egy AfterEigt muffin is készült, a recept alapján.

 Mentás- Kókusz Muffin

Bőrnyugtató, hidratáló és imádni való cup cake szappanok.
Összetétel: kókuszvaj, 100% menta illóolaj, uborka, cink-oxid

Jobb oldalon a 2 kókuszos-mentás tündértorta. <3



Kókuszdió Szappan

100% kókuszvaj, 100% kényeztetés, édes vanília illattal. Extra ápoló kókuszvaj hozzáadásával készült, amitől garantáltan hidratált lesz a bőröd.

Összetétel: kókuszvaj, édes vanília illat


Pineld későbbre>>>

Habos Kávé Szappan

Elbűvölő, imádni való kávécsoda. Mutattam már korábban az új formákat, amiket ehhez a habos kávéhoz szereztem be. Nálam biztosan kedvenc lesz. A kávé illata érződik rajta, a tetejét pedig kókuszhab díszíti egy leheletnyi őrölt kávéval. Vérkeringés serkentő kávé szappan, ki kér egy csészével?

Pineld későbbre>>>




Mentás- Uborkás Szelet

A problémás bőr csodaszere az uborka, így pattanásos bőrre kiváló választás. Egy kis csalánnal is felturbóztam a tökéletes hatás kedvéért, nyugalom a csalán egyáltalán nem csíp, ellenben nagyon jó hatással van a tisztátalan bőrre. Természetesen ez a szappan is isteni, frissítő menta illatot áraszt.

Összetétel: kókuszvaj, 100% menta illóolaj, uborka, csalán


Pineld későbbre>>>
A szappanok természetesen most is pálmazsír és állati zsír mentesek. Vegán és mesterséges színezék mentes kollekciót láttatok. :)

Ha tetszett a Nyári Szappankollekció iratkozz fel rendszeres olvasónak az oldalsávon, így mindig értesültök a legújabb szappansütikről. Ha a leghamarabb szeretnétek látni a sütiszappanokat, kövessetek pinteresten>>>, ott megnézhetitek egy albumban, az összes szappankollekciót. 

Tündértorták <3
Tavasz Szappanok>>>
Ha szeretnétek, hogy feltegyem a szappanreceptet a blogra, kommentben írjátok meg (nem kell hozzá bejelentkezni sem). Szappanért és egyéb kérdéssel forduljatok hozzám bátran, a freedomprincess22@gmail.com email címen.

1 megjegyzés:

  1. Szappanrecepteket szeretnék nagyon-nagyon.Nem vagyok facebookon. 100% kókuszolaj? Nem szárít? Kíváncsian várom. Puszi.

    VálaszTörlés

Keresés ebben a blogban

További bejegyzések