Inspirációk egy különlegesen hosszú napra

by - 20 június

Tudjátok mit ünnepelünk ma? Ma bizony az év leghosszabb napja kezdődött meg, így tippekkel készültem, hogy töltsd meg tartalommal. Már kimondani is csodálatos, hogy ma megkezdődött a nyár, hisz ez a nap a nyári napforduló, tehát a csillagászati nyár első napja.


Summer Inspiration

Egy kis inspiráló útravalóval szeretném indítani az év legfantasztikusabb évszakát itt a TudatosMetropolitán, így összegyűjtöttem pár képet, ami remélem Titeket is nyári hangulatba hoz. Útravalónak még annyit tennék hozzá, hogy legyetek nyitottak az újra. Legyetek befogadók és közösségiek, hisz erről szól a nyár. Menjetek ki a házból, üljetek ki, üljetek össze, találkozzatok.


Ami még nagyon fontos, hogy táplálkozzatok könnyebben és tisztábban. Tudjátok, hogy a vegán életmód  és táplálkozás szívügyem, és nem is tudok jobb alkalmat elképzelni, hogy kipróbáljátok ezt az utat. A friss növényi alapanyagok feltöltenek energiával, a napsugarak pedig meghozzák az életkedvet. Itt az alkalom, hogy levetkőzd az előítéleteidet és kipróbálj valami sokkal tisztábbat, értékesebbet, energizálóbbat. Egyetek minél gyakrabban nyersen is és figyeljétek a belső változást, mert meglátjátok még a gondolkodásotok is pozitívabb lesz.


Programok az év leghosszabb napjára

Ezennel szeretnék elindítani egy új sorozatot itt a blogon #BudapestIngyen címmel, ahol hétről-hétre beszámolok Nektek olyan ingyenes programokról, helyekről, eseményekről, melyekre szerintem érdemes ellátogatni a fővárosban. 

Kövessétek a BudapestIngyen táblát Pinteresten, hogy mindig képben legyetek>>>

A mai napra egy fantasztikus ingyenes, nyárindító programot hoztam Nektek. Jógafesztivál lesz a Margitszigeten, amire nem csak jógaimádóknak érdemes kilátogatni, hisz egy ilyen esemény nem a profizmusról, sokkal inkább a közösségi élményről szól. Biztos vagyok benne, hogy pozitív nyárindításban lesz részetek, ha kilátogattok. A programok 9-19 óráig tartanak a Hold udvar melletti nagy réten.


Ha beleszerettek a jóga gyakorlásba, akkor pedig jó szívvel ajánlom a Margitszigeti Joga facebook csoportját, ahol értesülhettek a hétről-hétre megtartott közös jóga gyakorlások időpontjáról. Én már kipróbáltam, és nagyon élveztem, csatlakozzatok bátran.


Remélem tetszett ez a kis nyárindító összeállítás és örültök majd a tudatos sütiszappanok és vegán receptek mellett az inspiráló programok sorozatnak is. A bejegyzés képeit a pinterestről válogattam, így ha kíváncsiak vagytok egy-egy receptre, megtaláljátok a forrást, a vegán receptek pinterest táblámon, amit ide kattintva nézhettek meg.

Ha tetszett a bejegyzés iratkozzatok fel rendszeres olvasónak, vagy írjátok meg a véleményetek kommentben.

Emlékezetes nyarat kívánok!

You May Also Like

0 megjegyzés