Desig

Új design, kellemesebb környezet a tudatos olvasóimnak

Így közel a 20ezredik oldalmegjelenítéshez, szeretném megköszönni Nektek, hogy ilyen sokan olvassátok a blogot, és vagytok egyre tudatosabbak. 

Egyre többen megnézitek a címkéken az összetevő listát, mert tudjátok, az számít ami a tégelyben van, nem a csilli-villi doboz és agyon reklámozott márka. Tudjátok sokkal fontosabbak az elvek, ami egy cég mögött van. 

Sokan figyelitek a nyuszis jelet és jártok utána, hogy állatkísérlet mentes e a gyártó, aminek a termékét megvásárolnátok. 

Sokatok gondolkodott már el, hogy a húsevés milyen hatással van a 3. világ éhezőire, hogy az ételnek tenyésztett állatok milyen körülmények között élnek és halnak, az olcsóság érdekében. 

Egyre többen gondolkoztok el az előítélet mentesség fogalmán, hisz a miérteket itt mindig megkeressük, és minél többet gondolkozol annál több dologra jössz rá és érted meg annak okát.


Egyre többen jöttök rá, hogy a tudatosság nem pénzkérdés, hiszen itt mindenre a legolcsóbb ésszerű megoldást keressük.

 A legfontosabb, hogy egyre kevesebben hagyjátok magatokat megtéveszteni, csupán azzal, hogy tudatosabban gondolkodtok, hogy utána jártok vagy olvastok olyan dolgoknak, ami eddig nem foglalkoztatott benneteket, vagy feltesztek olyan kérdéseket, amik eddig eszetekbe sem jutottak.


Ez már magában egy sikertörténet kezdete. Figyeljünk egyre többen a tudatos kezdeményezésekre és megmozdulásokra, mert így épül egy jobb világ, és már tudjátok, minden kicsiben kezdődik.
A 20ezer örömére, mert megérdemlitek, kapott a blog egy új fejlécet, az igényesebb design érdekében, hogy immár egy szebb oldalon tájékozódhassatok. A hónap legnépszerűbb bejegyzéseit ezentúl közvetlenül a cím alatt láthatjátok, és egy címke felhőt is kapott a blog, hogy a bal fenti keresősáv mellett, így még könnyebben rátaláljatok a titeket érdeklő témákra.  


Remélem, elnyeri a tetszéseteket, mert nem szándékozom állandóan váltogatni, hisz a tartalom a fontos, és hogy rendszeres olvasóként egy ismerős, megszokott, megbízható információt nyújtó oldalra térhess vissza.


Iratkozzatok fel, rendszeres olvasónak vagy email értesítésre, ha érdekel titeket a tudatos gondolkodás, tudatosan megválasztott natúr kozmetikumok, kemikália és állatkísérlet mentes házi praktikák és a problémáitok természetes úton való megoldása. 

Tudatlannak lenni a legkönnyebb, de tudatosnak gondolkodni a legjobb döntés. 


A Tudatos Nagyvárosi Lány című blogot, a www.tudatosmetropolita.blogspot.hu webcímen menthetitek el könyvjelezőnek.


Ha tetszett egy bejegyzés használjátok, a 3 egyszerű vélemény ikont a bejegyzések alján és pipáljatok vagy egyszerűen a g+1 funkciót szintén a bejegyzés alatt. 

A facebook lájkolóknak és megosztóknak ezúton is köszönöm, hogy eljuttatják másokhoz is a tudatos bejegyzéseket.

Kommenteljetek bátran, regisztrálni, belépni nem kell hozzá. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

További bejegyzések