A szappancukrászda titkai

by - 11 október

Kisütöttem valami újat

Formába öntöttem a legújabb szappansüti fantáziám. Természetesen a recept, most is tudatos elvek alapján készült, így pálmaolaj és állati zsír mentesek, ez a szuper natúr kozmetikumok. Kíváncsiak vagytok milyenek szeletelés után? Ha igen, kommentben írjátok meg, szerintetek mi ihlette ezeket a finomságokat? És hogy, Ti milyennek képzelitek el a belsejüket így látatlanba?


Kommenteljetek bátran, regisztrálni, bejelentkezni nem kell. Ha nem akartok lemaradni a következő bejegyzésről, amiben beavatlak titeket a szappancukrászdám titkaiba, itt egy kantintással feliratkozhattok.


Ha nyomtok egy g+1-et vagy egy megosztást, ígérem még jobban sietek az új bejegyzéssel. ;) 


Minek nevezzelek? Kommentben tippelhetsz. 

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Olyanok, mint a kis Raffaello golyócskák *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majdnem. :) Ez egy kókuszos-csokis szelet. A következő bejegyzésben lesz róla sok kép is a recept mellé. ;)

      Törlés