Szappanformák Tavaszi Hangulatban

Hamarosan bemutatom Nektek a tavaszi, vegán, sütiszappan kollekciót. Minden öntőformám és én is tavaszi, megújuló hangulatban vagyok, így üde színekkel és letisztult receptekkel várlak benneteket. Előtte olvashattok majd még egy bejegyzést tőlem a tiszta, növényi alapú táplálkozásról, hisz ez a legmegfelelőbb időszak új életet kezdeni és akár, egy tudatosabb útra lépni. 


Addig is írjátok meg kommentben, hogy szeretnétek e, ha megmutatnám Nektek, mi kerül egy vegán (tehát hús-, tejtermék- és tojásmentes) piknik kosárba? Nemrég ugyanis felújítottam egy régi, kamrában lapuló vesszőkosarat és az időjárás már igencsak indokolttá teszi a könnyebb étrendhez és a természet közelségéhez való vonzódást is.
Egy régi csipke, egy új szalag és festék spray. Csupán ennyi az egész. ;)

Addig is, ha kíváncsiak vagytok, csatlakozzatok egy nagyon izgalmas, INGYENES eseményhez, ahol többet is megtudhattok a témáról és akár találkozhatunk is. Ingyenes Tavaszi Fesztivál>>>

És hogy, mutassak is egy kis ízelítőt a tavaszi szappanokból, tessék egy kis részlet, az új kollekcióból. Még a formában pihennek, de gondoltam szeretnétek egy kis előzetest. Hamarosan mutatom a többit is. ;)

Ha szeretnétek értesülni a következő bejegyzésről, iratkozzatok fel rendszeres olvasónak, a "Feliratkozás a webhelyre" gombra kattintva (a bal oldalsávon, felül találjátok). :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

További bejegyzések