Szivárványos Tudatos Metropoliták- DIY

Ma szivárványos szép napot köszöntöttünk a facebookon. Mark Zuckerberg, a facebook atyja egy színes szűrűvel a profilképe előtt jelentkezett ma be a közösségi oldalra. Ennek apropója, hogy az Egyesült Államok teljes területén legális lett a melegházasság, a legfelsőbb bíróság pénteki határozata szerint.


Ezt a fantasztikus hírt ünnepelhetjük a sokszínűség új szűrőjével, ha facebookon egy ismerősünk szivárványos profilképére kattintunk, máris felajánlja az alkalmazás a lehetőséget, hogy mi is csatlakozzunk a kezdeményezéshez.
Tudatos Rainbow 

Ezen fantasztikus, tudatos döntés kapcsán hoztam most Nektek szivárványos DIY ötleteket. Több félét is, hogy azoknak is kedvezzek, akik a tudatos szappanozás miatt olvassák az oldalt és azoknak is akik vegán receptekért látogatnak a TudatosMetropolitákra.


Szivárvány Jégkrém

Annyira nyári és olyan mosolyra fakasztó, hogy nem lehet nem imádni. Elkészíteni pedig nagyon egyszerű, könnyen variálható és természetesen vegán is (így laktóz érzékenyek is fogyaszthatják természetesen). Csak egy műanyag, fagyi formára van szükség, amit könnyedén beszerezhettek a legtöbb áruházban (pl: ikeában is). Ha ez nincs, nem kell elkeseredni, műanyag vagy papírpohár is tökéletesen megfelel.


Hozzávalók:

A pálcikás jégkrém alapja: Választhatsz kókusztejet, saját készítésű limonádét, sprite-ot vagy akár sima vizet is.
A szivárvány alapja: Gyümölcs: Eper, mangó vagy narancs, kivi és fekete áfonya. 

Hogy innen hogy folytatod, leturmixolod e a gyümölcsöket a kókusztejjel, vagy csak felöntöd a kis tartókat limonádéval, miután megpakoltad gyümölcsökkel már a Te döntésed.

Még több popsicles recept a #VegánReceptek Pinterest táblámon>>>
Szivárvány szappan

Ehhez megint csak kell a forma, amit ezúttal mindenképp kenj ki szilikonzsírral, hogy ki tudd szedni belőle az elkészült szappancsodákat.


Ilyen élénk színeket leginkább pigmenttel, esetleg mica porral lehet elérni, de azért a természetes változattal is lehet próbálkozni. Rózsaszínt rózsaszín agyaggal, sárgát karotinnal és körömvirág szirommal, zöldet pedig uborkával és spenóttal is tudsz színezni. Természetesen pálmazsírmentes, tudatos szappanreceptet használj, amiben lehetőleg nincsenek túl erős színű olajak, mert akkor fogja legszebben kiadni a természetes színeket.



#GayIsOk Lush kampány

Ha imádod a szappanokat, de csak használni, akkor is van jó hírem a számodra. A Lush üzletekben vásárolhatsz #gayisok feliratú szerelem szappant, amivel LMBT szervezetet támogatsz. Nem mellesleg fantasztikus illata van.

Készíts fotót a saját szerelem szappanoddal és hastegeld #GayIsOk


A sokszínűség az élet minden területén gyönyörködtet. Add önmagad és csatlakozz a TudatosMetropolitákhoz, ha téged is inspirálnak a tudatos bejegyzések.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

További bejegyzések