Téli köntösbe bújtatott Virágkaspók és Bögrék

Bár hó sehol, a téli hangulat varázslás sorozat töretlenül folytatódik a blogon. A következő téli DIY-ben női magazin elhasznált hasábjaiból készítünk hófehér papírkosarat. Persze bármilyen színűt készíthettek, én a tél témánál maradva hófehér színűre fújtam le.

Ugye milyen jól mutat a fehér papír "kaspó"?
Jó kis papír újrahasznosító projekt ez, a legolcsóbb formában, a végeredmény mégis magáért beszél. Ha nem árulod el, senki nem fog rájönni, hogy nem vesszőkosár. ;)

A hozzávalók fillérekből beszerezhetők.
A következő bejegyzésben tehát a papírfonás rejtelmeibe vezetlek be titeket, saját fázisfotók segítségével. Amire szükségetek lesz, hogy Ti is belevághassatok: hurkapálca, papírragasztó, festék spray. Addig is iratkozzatok fel rendszeres olvasónak a blogra, hogy értesüljetek a legújabb bejegyzésről.

+1 TIPP kötni tudóknak

Nem csak a virág kaspóidat bújtathatod téli köntösbe, de a bögréid is téliesítheted, ha tudsz kötni. Nem utolsó szempont, hogy fonal maradékból dolgozhatsz, hisz nem kell hozzá, hatalmas mennyiség.
Angliában egy boltban láttam, ilyen kötött pulcsis bögréket, ami egyrészt praktikus, mert a forró bögrét is meg tudod fogni, így az átmelegítheti a kezed, anélkül, hogy megégetni. Másrészt állati jól mutatnak majd.

Sajnos kötési tippeket nem tudok adni, nekem Keresztanyám készítette a bögrék kötött ruháit. Egy nagy gombbal lehet rögzíteni, a bögre fülében átbújtatva, így könnyen levehető és mosogatható a bögre.

Ezúton is köszönöm Keresztanyámnak, hogy megvalósította ezt az ötletet.

Kommenteljetek nyugodtan, akár bejelentkezés nélkül. Ha pedig van kedvetek, nézzétek át a téli sütiszappanokat, hamarosan újra szappanöntésbe kezdünk itt a blogon, mert régen volt állatkísérlet mentes kozmetikum projektünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

További bejegyzések