Nem volt időm hajat mosni, de ma nagyon toppon kell lennem


Sem időd, sem energiád, de ez az 1 perces konty életet ment, és ráadásként mindenki ámul majd, te meg csak begyűjtöd a bókokat. Melyik a leghasznosabb fánk a világon, ami ráadásként csúcsformába hoz?

Egy doboz fánk, elég a boldogsághoz

Ugye mennyire gyönyörűek? Valószínűleg, ha ezzel a dobozzal libbennél be a munkahelyedre, senki rá se nézne a hajadra. Legalábbis egy darabig. De jöjjön a fánk, ami csúcsformába is hoz...

Hajfánk inspirációkkal + 1Tipp honnan varázsolj hajfánkot azonnal

Nincs egyszerűbb és gyorsabb megoldás konty készítésére a hajfánknál.
Nekünk most a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás kell, de mutatok pár inspiráló fotót is, amitől garantáltan kedvet kapsz a ráérősebb napokon is hajfánkozni. ;)


Nézzük csak mit kell tennünk:
Egy hajgumival kösd lófarokba a hajad magasan. Elöl pedig csinálj vele amit szoktál. Ha frufrud van nyugodtan igazíts el a szokásos módon, ha tupírozni szoktad elöl most is tegyél így.
Húzd a hajgumi fölé a hajfánkot, majd igazgasd el rajta a hajad. Legegyszerűbb úgy, ha ketté választod, hogy elől és hátul is biztosan eltakarja az egész fánkot.
Ha kész vagy az igazítással tegyél egy gumit a hajadra a fánk köré, a hajvégeket egyszerűen csavard köré, majd hullámcsattal tűzd le őket, és már indulhatsz is.



Inspirálódj, és kápráztass el mindenkit ezzel az egyszerű, de ezerféleképp variálható technikával.
Ha tudsz fonni, itt is vesd be ezt a képességed, de mutatok tippet azoknak is akik még a szimpla hármas fonást sem tudják megcsinálni maguknak.












Ha nem tudsz fonni, nézd csak meg jobban ;)


Ha a hármas fonás még megy






Ugye nem is volt nehéz, és nagyon klassz dolgokat lehet csinálni ezzel az egyszerű kis szerkezettel.




+1 Tipp 
De honnan szerezzen az ember lánya azonnal egy hajfánkot?
A Tudatos lány újrahasznosít!

Jön az AKCIÓS, azonnali megoldás.
Ha eddig nem tudtad mire használd a fél pár zoknid, vagy a lyukas harisnyád most elárulom. Tökéletes lesz hajfánknak.


A hajfánk alapból sem egy bonyolult szerkezet, mindössze két dologra kell figyelni, de arra sem kötelező. Az egyik a méret a másik a szín. Minél nagyobb kontyot szeretnél, vagy minél kevesebb hajad van, annál nagyobb fánkra így hosszabb harisnyára, vagy zoknira lesz szükséged. És persze nem árt ha passzol a hajszínedhez, de mivel úgy is ügyesen eloszlatod rajta a hajad így ez nem életbevágó. :)


Általában 3 színben és méretben kapható








Gondolom az elkészítési mód nem szorul sok magyarázatra. Egy ollóval levágod a zokni vagy harisnya végét, így kapsz egy mindkét végén nyitott hengert, majd tekerd fel és kész is az egy perc alatt kivitelezhető saját készítésű hajfánkod. :)

Ha mégsem győzött meg ez az egyszerű, mutatós praktika, még mindig feldobhatod a napot egy kis fánkkal.


Ha tetszett a cikk, iratkozz fel Rendszeres Olvasóbak oldalt, a "Feliratkozás a webhelyre" gombra kattintva, hogy értesülj az új Tudatos cikkekről, házi praktikákról, csajos dolgokról.

Kommenteljetek nyugodtan, regisztrálni most sem kell. :)

Elárulok egy házi praktikát is (az utolsó bekezdésben keresd), mivel mentheted meg a helyzetet, ha kiengedett hajjal indulnál útnak>>>

Még több tippért kövess Pinteresten>>>

Mostantól Csatlakozhatsz Facebookon>>>

9 megjegyzés:

  1. Én pont tegnap szereztem be egy ilyen csodát. (h&m -ben mindösszesen 500Ft, ellenben a legtöbb helyen 1500-2000 Ft is lehet. Véleményem szerint túlzás egy 100Ft ból se előállított korongért.) Tetszik a zoknis megoldás. Praktikus és gyorsan elkészíthetőek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, horror ára van én is néztem, pedig filléres dolog. Egy zoknit talán még minden lány be tud áldozni, bár elismerem, ha hatalmas fánkot szeretnétek, azt sajnos venni kell, mert zokniból akármilyen hosszú csak kicsit lehet kreálni. Bár ez csak a nagyon dús hajúaknak lehet probléma. :) Örülök, hogy tetszett, jó olvasást és hajfánkozást. :)

      Törlés
    2. én találtam régebben 100 ft/db áron a c&a üzletben :) leértékelés volt, és bár nagyon praktikus ennél többet nem áldoznék rá :) A zoknis módszer is teljesen tökéletes :) és nagyobb fánk nagyobb és vastagabb zokniból készíthető :)

      Törlés
    3. Szia insane.hugi!
      Jól kifogott kis akció, gratulálok hozzá. :) Sajnos eddig én is csak olyan árakon láttam, hogy még nem cseréltem le a saját készítésű darabomat, de már próbáltam egy barátnőmét. Akinek nagyon szétcsúszkálós haja van, annak ajánlom, hogy szerezzen be egyet boltból, mert egy dolog van, amit a zokni nem tud. A bolti hajfánknak olyan az anyaga, amibe szépen "beletapad" az ember haja, így tutira nem csúszik szét, a legrakoncátlanabb haj sem. Addig is egy próbát megér a filléres megoldás. ;)

      Törlés
  2. Elmentek lányok egy kínai üzletbe vagy egy one euró ba és 2-4száz Ft ért vehettek Magatoknak:)

    VálaszTörlés
  3. Annyira jól néznek ki ezek a hajfánkos frizurák, kár, hogy nekem nem állnak jól. :):(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért ne állnának jól? :) Elöl ugyan úgy hordhatod a hajad, ahogy pl. lófarokba szoktad. Ne csak a szorosan hátrafésült változatot próbáld ki. ;)

      Törlés
  4. Kik-ben 290 Ft/db áron van a nagy, 290 Ft/2db áron a kicsi. Többféle színben :)

    VálaszTörlés

Keresés ebben a blogban

További bejegyzések