A Ti Kedvenc Szappansütiitek

Megkérdeztelek benneteket, hogy miket látnátok újragondolva, még a karácsonyi meglepetések előtt. Ezért most, a Ti kedvenc szappansütiiteket láthatjátok kicsit megújulva, egy csokorba szedve. Remélem ők is annyira fognak tetszeni, mint az előző változataik.

Az új latte szelet és egy csészényi cappuccino. <3

Régi kedvencek

Őket kértétek újra, de másolni még magam sem szeretem. A kézműves szappanok szépsége pont abban rejlik, hogy nincs két egyforma.

A Ti kedvenceitek; rózsakert szelet, cappuccino, latte szelet és a rózsaszín muffinok.
Lássuk az újdonságokat

Rózsaker Szappan (damaszkusz rózsabimbóval)

Ápoló sheavaj, feszesítő szójaolaj és az érzékeny bőrt is gyengéden tisztító rózsaszín agyag hozzáadásával készült. Pálma- és állati zsír mentes, tudatos recept alapján készült, vegán szappanok ezek is természetesen. 
Összetétel: kókuszvaj, olívaolaj, napraforgóolaj, szójaolaj, sheavaj, rózsaszín agyag, cink-oxid


Még szeletelés előtt. :)


Vintage Rózsaszín Muffin

Imádom a kopott eleganciát, a régiből felújított szép dolgokat, innen a szerelem a vintage stílus iránt. Ideje volt már szappanba önteni ezt a vágyam, így alkottam újra a kedvenc, rózsaszín muffinjaitokat. Finom púderszínű, habos tündértorták lettek, az új, rózsaszín agyagos szappanok.

Összetétel: kókuszvaj, olívaolaj, napraforgóolaj, szójaolaj, sheavaj, rózsaszín agyag, cink-oxid



Latte Macchiato

Ő az abszolut kedvencetek a visszajelzések alapján. A latte nekem, szójatejből a legfinomabb, amire szappanban semmi szükség, de azért a bőrfeszesítő szójaolaj jó választás bele, a vérkeringés serkentő kávéfőzet mellé.
Összetétel: kókuszvaj, olívaolaj, napraforgóolaj, szójaolaj, sheavaj, cink-oxid, kávé főzet



Cappuccino Kávébabbal

A cappuccino kókusztejszínnel a legjobb, így ennek a szappannak, egyik fő összetevője a kókuszvaj. Imádom ezt klassz pohárformát a cappuccino szappannak, valószínűleg a jövőben is szerepel majd a palettán.

Külön még nem fotóztam le, így sajnos megbújik a háttérben, de kávébabbal és szórással is díszítettem.

Mesterséges színezék-, illat-, pálmazsír- és állati összetevő mentes, vegán kollekciót láttatok. :) A szappanoknak legalább 1 hónapot érniük kell, így november 7-től lesznek használhatók. Kéréseket, kérdéseket továbbra is a freedomprincess22@gmail.com címre tehettek fel.

Ha tetszettek, kérlek nyomjatok egy lájkot Facebookon>>>
Vagy iratkozzatok fel rendszeres olvasónak a blogra! <3


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

További bejegyzések