Szülinapi Wishlist Tudatosan

Álmodozni jó és hasznos dolog csokorba gyűjteni a vágyainkat. Mivel a Föld napján ünnepeltem a születésnapom, gondoltam összegyűjtök pár ötletet, amivel nem ártotok senkinek, mégis nagy örömet szerezhettek.  Ez nem szezonális lista, így nem csak szülinapra, de ballagásra, anyák napjára, húsvétra, karácsonyra... is szuper, tudatos meglepetések. Mivel a szeretteim nagy része olvassa a blogom (legalábbis ezt mondják ;) ), nem szerettem volna, ha előírásként tekintenek a listára, ezért csak ma osztom meg veletek. Van, amihez hasonlót kaptam, úgy látszik tudják mivel lehet meglepni. Remélem találtok hasznos tippeket Ti is.


Egyedi ékszer

Gyönyörű, műgyantába foglalt élővirágok. Ezek a kézzel készült ékszerek Örökszép munkái. Ez én kedvenceim a rózsaszín és a pitypangvirágos darabok. Meseszép ez az üvegnek látszó gömb fülbevaló szerintem.


Natúr, bio kozmetikum 

Ha ajándék, akkor bizony számít a csomagolás. A Calena, vegán kozmetikumai mesés csomagolásban vannak, ráadásul bio alapanyagból, kézzel készülnek. Én nagyon tudom értékelni az ilyesmit.


Torta minden szülinaposnak

Idén mindenképp nyers vegán tortát szerettem volna. Tavaly még megtette a simán vegán is, de már nem hoz lázba a hagyományos piskótás süti, mert ez annál sokkal jobb. Engem anyukám lepett meg vele <3 , de gondoltam mutatok nektek alternatívát, ha profiktól rendelnétek. Felül a Tortafészek, alsó sorban pedig a RépaKonyha nyers, vegán, glutén-, laktóz- és tojásmentes gyönyörű tortáit láthatjátok.


Bohém stílusú ásványi ékszerek

Bika vagyok, engem rózsakvarc mindig elbűvöl, de egyébként maga a rózsaszín is, bár egyre inkább kedvelem a türkizt. A csiszolatlan ásványok szerintem gyönyörűek és a Zenzero mesés ékszereket készít belőle.


Ajándékcsomag a Lushtól

Őszintén, ki ne örülne egy Lush ajándékdoboznak? Gyönyörű, újrahasznosított papírba vagy kendőbe csomagolják és vegán (legalábbis amiket itt összeválogattam Nektek). Van kifejezetten szülinapos csomag, pink imádó csomag, stb.


Persze egyedileg is összeállítható egy-egy személyre szabott dobozka. Én kettőt is összeválogattam, amik szerintem szuper meglepetések,  ha nem kifejezetten fürdőbombás, kész ajándékcsomagban gondolkodunk.


Ez lehet meglepő annak, aki nem ismer, de azon kevesek közé tartozom, akik mániákusan imádnak fogorvoshoz járni. :D Tudom ez van akinek hihetetlen, de én széles mosollyal fogadnék egy ilyen vicces, szájápolási csomagot. A Lush "fogkrémei" közül az epres fogpor az abszolút kedvencem, de a Limelight citrusos fogtabletta és a fekete, szenes fogtabletta is csúcs szuper lehet. A kifejezetten vegánoknak készült, vaníliás-citrusos, méhviaszmentes ajakápolóval és egy mentás ajakradírral kiegészítve, csúcs szuper szülinapi  meglepetés.


Ha eltekintünk a fogmániámtól, a frissítő, vegán bőrápoló termékek is nagy kedvenceim. Tartósítószarmentes tengeri sós arc- és bőrradír, tenger- és forrásvizes arctonik, tengeri sós haj spray, friss áfonyás arcpakolás és végül egy csillámos testvaj, hogy mégiscsak ünnepi legyen az ajándékcsomag. Ezek mind vegán termékek a Lushtól, én biztosan örülnék egy ilyen frissítő szülinapi csomagnak.

Bizsu minden mennyiségben

Pasztell színű csodák, amivel engem bármikor el lehet bűvölni. Ha nem bőr vagy toll, akkor bizsu bármilyen ünnepre, bármilyen mennyiségben jöhet nálam. Ezért minden évben szoktam kapni ajándékkártyát, egy ismert bizsu üzletbe, amitől idén elpártoltam, mert sokkal jobb áron lehet kapni, szuper minőségű bizsukat. Ezeket a csodákat pl. a Rossetti Bizsu oldaláról válogattam össze.


Kézzel készül, magyar natúr kozmetikum

Engem a teljesen natúr világ is el tud bűvölni, akár mindenféle színezék és illat nélkül is. A Love2Smile, kézzel készült szappanjai szerintem mesések. Miden termékük vegán, ráadásul pálmazsír mentes, ami megint egy szuper, tudatos döntés. Citrusos, rózsás és mentás fürdőgolyókat és deókat is találtok a kínálatukban. Gyönyörű ajándékdobozban is szállítanak és lebomló csomagolást használnak. Imádni való, az ő ajándék csomagjukkal is boldog lenne bármelyik szülinapos szerintem.


Engem ilyen, vegán meglepikkel lehet levenni a lábamról, remélem találtok közte hasznos tippeket magatoknak vagy a szeretteiteknek, mert szuper érzés úgy ajándékozni, hogy nem szenvedett érte senki. A felsorolt termékeket még nem próbáltam, hisz ez egy kívánságlista, de úgy válogattam össze, hogy mind állatkísérlet-mentes, kegyetlenségmentes, vegán és az őket gyártó cég értéket képvisel.


További tudatos életmód tippekért, iratkozzatok fel és csatlakozzatok Facebookon (CF nyereményjáték is van épp)> 

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó dolgokra vágysz :) A pitypangos ékszerek mesések, még sehol se láttam ilyet, pedig baromi jó!

    VálaszTörlés

Keresés ebben a blogban

További bejegyzések